Marasped - Partener de incredere
 

Convertor Valutar

Aici puteti gasi informatii de ultima ora despre: Evenimente rutiere, Drumuri nationale cu circulatia intrerupta, Drumuri nationale cu circulatia ingreunata, Starea partii carosabile, Starea timpului si Temperaturi.

SITUATIA DRUMURILOR NATIONALE
Despre MARASPED

In decorul transporturilor si expeditiilor rutiere de pe plan intern si international, S.C. MARASPED INTERTRANS S.R.L reprezinta imaginea unei companii cu capital privat a carei activitati este apreciata inca din anul 2003, anul aparitiei sale pe piata transporturilor. La ora actuala, principala baza materiala a acestei companii este reprezentata prin capitalul de autotrenuri personale cu o capacitate de transport de 20 to util fiecare si volum între 96 – 98 mc. Acestor coordonatele ultilitare li se adauga si cele temporale (in regim de expeditzii sau la contract ) , activitatea desfasurata incadrandu-se in intervalul unei experiente de multi ani în transportul de marfuri, activitate care necesita conditii specifice, precum si coordonatele calitative ilustrate de numarul semnificativ de colaborari ( peste 2000 de colaboratori).

În acest domeniu serviciile noastre sunt de maxim profesionalism si responsabilitate. În plus va garantam o foarte buna cunoastere a pietii transporturilor.

Fiecare demers intreprins si incununat de succes are ca tinta reinvestitiile aproape integrale in vederea extinderii, reinnoirii si dezvoltarii permanente a activitatilor predilecte.

Utile

Harta restrictii circulatie Autoritatea Rutiera Romana Registrul Auto Roman Ministerul Transporturilor si Infrastructurii
Politia Romana Inspectoratul General al Politiei de Frontiera Monitorul Oficial

Copyright ©2008 S.C. MARASPED INTERTRANS S.R.L. Toate drepturile asupra logoului si imaginilor care apar pe site ne apartin,
daca doriti sa folositi materiale de pe acest site va trebui sa ne cereti permisiunea.