Marasped - Partener de incredere
 

Convertor Valutar

Aici puteti gasi informatii de ultima ora despre: Evenimente rutiere, Drumuri nationale cu circulatia intrerupta, Drumuri nationale cu circulatia ingreunata, Starea partii carosabile, Starea timpului si Temperaturi.

SITUATIA DRUMURILOR NATIONALE
Despre MARASPED

Va stam la dispozitie cu un parc auto de camioane standard de 20t semiremorci de tip prelate, prelate mega, camioane cu remorca, jumbo; izoterme, dube frigorifice, cu si/sau fara ADR.
Camioanele au dotari ce ofera conditii foarte bune de siguranta pentru soferi si marfa. Ne mandrim cu soferi profesionisti, iar in cazul in care e nevoie ca marfa sa fie livrata cat mai rapid si in siguranta la destinatie, avem posibilitatea de a utiliza 2 soferi pe camion.

Punem la dispozitia clientilor si colaboratorilor nostri servicii de transport intern si oferim marfuri spre a fi transportate catre majoritatea zonelor tarii. Pentru marfa sau camioanele dvs. in regim international va stam la dispozitie inspre/dinspre cele mai importante rute ale Europei dintre care amintim : Germania , Spania, Italia, Franta, Grecia, Ungaria, Polonia, Olanda, Belgia, Elvetia, Slovacia, Cehia.

Camioanele companiei noastre poseda asigurari de 150.000 Euro pentru furt si daune, iar la cerere aceste sume se pot suplimenta, oferind posibilitatea efectuarii de transporturi la nivelul intregii Europe.Personalul din departamentul expeditii, cu o experienta insemnata in acest domeniu, este permanent la dispozitia clientilor si a colaboratorilor, pentru a preintampina orice probleme si a oferi la timp si precis informatiile necesare unei bune derulari a activitatii.

Utile

Harta restrictii circulatie Autoritatea Rutiera Romana Registrul Auto Roman Ministerul Transporturilor si Infrastructurii
Politia Romana Inspectoratul General al Politiei de Frontiera Monitorul Oficial

Copyright ©2008 S.C. MARASPED INTERTRANS S.R.L. Toate drepturile asupra logoului si imaginilor care apar pe site ne apartin,
daca doriti sa folositi materiale de pe acest site va trebui sa ne cereti permisiunea.